Swift

Модерно: Must Have за лято 2014



Лятото е време за почивка, за релакс, за безброй купони и забавления.Наред с това всеки може  да развихри въображението си и да сътвори облекло за всеки повод.Защото всяко лято има свой собствен облик и нова визия, ще се опитам да ви представя най-важните неща, които трябва да имате в гардероба си този сезон, за да сте в крак с последните тенденции.



На тази снимка обръщам внимание най-много на дънките с подвити крачоли, те са хит за пролет/лято 2014 и много бързо завладяха градската мода.Топът с принт също е много актуален за момента, също така и римските сандали, а чантата е наистина добре съчетана с аутфита.



Тук вниманието ми е насочено най-вече към шапката, очилата в леко ретро стил и еспадрилите.Това са едни от задължителните аксесоари за този сезон.Късите панталонки също много добре пасват с цялостния вид и отново наблюдаваме тенденцията с навитите крачоли.


Отново ми харесва цялостният стил. Наблюдаваме нужните аксесоари - шапка, очила, чанта и разбира се римските сандали.Дънкова риза вързана на кръста и пак много хитов модел къси панталонки за лято 2014 - с подаващи се джобове.Тук искам да обърна внимание и на косата на вълни, която е хит на червения килим.


Ето малко и за късите панталонки.Това са модели на Levi's, актуални са всички нюанси на дънково синьото, а актуалните модели ги споменах по-горе, естествено трябва да носим този модел, в който се чувстваме най-комфортно.






Последните 3 снимки насочват вниманието ни към принтовете.Черно-бялата комбинация, точките и всякакви други принтове са изключително модерни този сезон.Да не забравяме и свежите цветове, като например жълтата пола на снимката.Добавете стилни обувки и някое бижу и ще бъдете ослепителни!

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });