Swift

Къде да почиваме това лято според зодията?




Овен

Овните търсят приключения и се радват на необичайни неща като водни ски,круиз или пък алпинизъм.

Телец

Представителите на тази зодия търсят екзотични дестинации, където да се чувстват комфортно и спокойно.Важно за тях е да има добра храна и красиви пейзажи като например островите в Гърция.

Близнаци

Близнаците искат да бъдат заети и динамични, така че планираната почивка трябва да ви запълва времето.Насочете се към плажове, където можете да сърфирате, да карате водни ски и да се забавлявате.

Рак

Раците обичат комфорта, компанията на близки хора и да са в близост до вода.Така че помислете за наемане на къща на брега на морето, на езеро и разбира се с любими хора.

Лъв

Лъвовете си падат по блясъка и тълпите.Изберете град с богат нощен живот, с много клубове, ресторанти и партита като например Лас Вегас.

Дева

Представителите на тази зодия са изключително организирани и постоянно търсят нови неща.Идеалната почивка е комбинация от упражнения йога и нови приключения. Иберете модерен хотел на необичайна дестинация.

Везни

Везните са романтични и обичат да са заобиколени от хора. Представителите на тази зодия обичат да се глезят затова биха избрали спа хотел с масажи, включени в пакета.

Скорпион

Скорпионите са страстни и умни, интересуват се от чужди култури.Отделете една или две седмици за някое екзотично място, като в обиколката включете търсенето на добри ресторанти и барове, което наистина ще ви удовлетвори.

Стрелец

Стрелците обожават да пътуват. Те са свободни и големите свободни пространства ги успокояват, като например някое голямо имение отдалечено от света.

Козирог

Козирога се интересува от история и точно на такива исторически места обича да почива.Комбинацията от модерна история и релаксация наистина му носят радост, които може да намери в Италия например.

Водолей

Водолеите се впечатляват от уникални места и срещата с нови и интересни хора.Отправете се към място не много известно, където можете да опознаете местните и тяхната култура.

Риби

Рибите се насочват към дестинации, които могат да ги успокоят и изпълнят с положителни емоции.Така, че избраната дестинация зависи изцяло от предпочитанията на самия човек.

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });