Swift

Модерно : Кои са най-новите тенденции при мъжките бради

Днес ще обърнем малко повече внимание на мъжката част от читателите ни. Ще ви запознаем с един от най-нашумелите модни стилове завладяли Европа и Щатите, набиращи все по-голяма популярност и в България. Правилно се досещате, че статията се отнася за бради, а този моден стил се нарича Lumberjack ( от превод "дървосекач").


Този външен вид предлага на мъжете различни видове оформление на брадата, предимно дълга или сплетена на плитка . В допълнение ще кажем, че пускането на брада отнема време,трябва търпение и грижа.

Брадите могат да бъдат различни - дълги,къси,мустаци или сплетени на плитки. Различните бради подхождат на различен тип лица. И тъй като всяка брада е различна, се изисква различна подръжка с лосиони и балсами.

Доста от хората с бради, било то дълги, къси или сплетени, си взимат гребенче за брада и ножичка за оформянето й, а други бръсначи, най-вече за подръжката на къса брада.

Дългата брада тип Lumberjack може да се комбинира с дълга или къса коса. Лъмбърджак отнема повече време докатао израсте достатъчно за да започне да се оформя.  По - подходяща е за средно дълга коса, но също може да е в комбинация и с дълга коса.


По-късата или наболата брада е по - лесна за оформяне и подръжка. Тя е един от най-предпочитаните стилове, може би и защото грижата за нея не изисква употребата на балсами и мазила.  Тя стои добре комбинирана с къса коса и сравнително по-дълга.



Мустака от друга страна е нещо по екстравагантно. За някой е модерен,а за други отживелица. Той не е подходящ за всяко лице, в модерния си вариант мустакът е леко завъртян на горе и оформен с гел или вакса.

 


Ако имате желание и ви интересува темата пишете коментари в страницата ни Your LifeStyle Blog , споделяйте и качвайте снимки на Вашия стайлинг за брада. Enjoy :) 


Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });