Swift

Мъжки аксесоари: шарени чорапи

Здравейте, скъпи читатели! Радваме се, че сте отново с нас.Тъй като модата е нещо променливо, днес ще наблегнем на мъжката мода, която е доста засенчвана от женската. На вниманието на читателите ни от мъжки пол днес ще представим един неразделен атрибут от мъжкото облекло - чорапите. Да правилно,чорапите! Става въпрос за дългите чорапи, а не спортните или късите.











Днес сме в настроение и искаме да Ви запознаем с идеята как да носим правилно цветни чорапи. За да не станете обект на посмешище със съчетанията на цветовете. Те трябва да подхождат на различния outfit, който сте избрали.Хубаво е да бъдат меки, да не запарват  и да бъдат изработени от добра материя. Могат да бъдат комбинирани с различни видове обувки.


Подбирането на подходящи цветни или шарени чорапи трябва да бъде внимателно и обмислено.  Изберете цвят, който го има или подхожда на някои от елементите в облеклото ви, като цветът може да бъде светъл,топъл или по-тъмен.


Друг вариант за съчетание на чорапите е да изберете такива на ивици, на точки, с каре или други фигури. Те също остават атрактивно впечатление и подсказват настроението ви.Те могат да бъдат комбинирани с официална обувка.




Подходящи са и чорапи с различни флагове на различните националности.Те са по-семпли от останалите, но за сметка на  това - доста ефектни .Подхождат си с по-официална обувка.







Може да носите чорапи по - екстравагантни от останалите, като подберете чорапи с анимации, комикси или аниме герои. Те ще подсилят доброто ви настроение, както и на всички около вас. Доста подхождат на кец или маратонка, в предимно спортно елегантен стил.



А вие не забравяйте да си подберете правилните чорапи днес! :) Enjoy

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });