Swift

Дискусия: Четете ли книги?



Привет,приятели-читатели на нашата неуморима страница за много и разновидни теми.


Днес искам да ви попитам - Четете ли?Колко често ви се случва да четете било то вестник,комикс или книга?


Нека обърнем внимание на четенето.
С всеки изминал ден се наблюдава завръщането на читателите по библиотеките, всекидневно се ъпгрейдват виртуалните библиотеки,където също се намира голямо разнообразие от книги.А вие всъщност били ли сте някога в библиотека? Колко често я посещавате при положение, че има търсачки и много по-бързи начини да намерите необходимата информация?


Една моя много уважавана преподавателка някога ми каза, че когато проверявам някаква информация или твърдение, винаги трябва да го търся и на хартиен носител. Да не се доверявам напълно на интернет,защото не знаеш кой пише от другата страна.Какво мислите вие? Доверявате ли се на всичко написано в интернет пространството?


Книгата е храна не само за ума,а и за душата.Стига да имате време да го практикувате, четенето може да ви обогати по начин,който не е материален, а умствен и духовен.Въпреки популяризирането на  виртуалните книги,което набира все по-голяма скорост в наши дни,все пак сме в ерата на технологиите, нека се върнем и към стария начин на четене на книга.Спомнете си чувството, когато отворяте книга и долавяте аромата на хартия и лепило.Невероятно.


Когато става въпрос за четене не говорим само за книги,има много разновидности-вестници,списания, учебници и още много.Все пак и това е нещо, на което може да обърнете внимание,ако нямате достатъчно време за книги.Доказано е, че прочитането дори само на две страници дневно е много полезно упражнение за мозъка.

Надявам се да съм ви привлякъл вниманието. Ще очаквам с нетърпение да споделите с нас, долу в коментарите, коя книга четете в момента?

Enjoy :)

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });