Swift

Модерно: Как да изберем и носим boyfriend дънки?


Boyfriend джинсите или преведено на български „дънките на гаджето”, набираха голяма популярност последните години, като тази година вече са задължителен деним в гардероба ви.Те дават един нов облик на дънките и са много сладки, когато се носят правилно.Според повечето модни блогове Кейти Холмс е „набеждавана” като първата знаменитост решила да експериментира като се разходи с  мъжки дънки.Boyfriend дънките са точно обратното на прилепналите дънки в кройка и фрома, но също така си приличат по това, че комбинирани с подходящия топ придават един невероятен цялостен оутфит, който е доста по-впечатляващ от самия модел деним. 


Нека обърнем внимание на това какви бойфренд дънки трябва да изберете според фигурата си:


1.Висока и слаба фигура: Boyfriend дънките ще ви стоят добре, както всичко останало.Грешка би било само ако си купите прекалено широк модел, който ще седи увиснало на слабата ви фигура.

2.Ниски момичета: Този тип деним определено работи за вас, просто изберете по прилепнал модел, за да не изглежда сякаш сте обули дънките на майка си.

3.Прегърбени момичета: Внимавайте с този тип дънки.Изберете по-втален модел.Важна е и дължината, на кочто ще ги навиете – пуснете ги на около 3 см над глезена, така че да издължат фигурата ви.

4.Пълни момичета: Boyfriend джинсите не са най-подходящи за вас.Ефектът им е в това, че са широки най-вече в долната си част, а при по-пълна фигура това създава илюзия за още няколко килца отгоре и прави тялото по-широко.Изберете класически прилепнали дънки, които ще подчертаят формите ви.

5. Крушовидни: За вас важи същото правило като за пълни момичета. Boyfriend дънките са по-широки в долната си половина, което ще направи горната част на тялото да изглежда още по-малка, създавайки небалансирано съотношение. Придържайте се към дънки с широк крачол, прави или тесни дънки.



Как да носим любимите си boyfriend дънки?


1.Добавете малко женственост: Независимо дали става дума за токчета, бижута или червило, просто добавете нещо, което ще придаде по-женствена визия.




2.Наблюдавайте пропорциите си: Има различни видове бойфренд дънки – от по-вталени до доста широки. Убедете се, че вашият топ е пропорционален на дънките ви. Не комбинирайте широк модел boyfriend jeans  с широк топ, тъй като ще оставите впечатление, че дрехите са ви големи.




3.Намерете равновесие: Едно сако, яка риза или колан винаги могат да помогнат за да балансирате широките си boyfriend джинси.Така вашият външен вид няма да изглежда „увиснал”.Според мен вталено сако и чифт остри токчета вършат перфектна работа и създават един добър баланс.



Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });