Swift

Mъжки прически Лято 2014

Здравейте отново!До вниманието на  мъжката част от читателите,знам че сте заети с гледането на Световното по футбол,но ако имате минута погледнето тенденцийте в мъжките прически за лято 2014.



Мислите ли че е време за промяна?Искате да промените вашия стайлинг?Предлагаме ви 3 от най-актуалните прически този сезон ,а вие изберете походящата за вас.








1. Първата е прическа тип къс перчем или лек перчем,позната още като фризурата на Райън Гослинг.Отсрани късо,от горе малко по-дълго, прическата е популярна от години, но все още представлява хит в световната мода.Можете да експериментирате като изпробвате различни дължини отзад или отстрани на перчема.
 



2.Втория вид е късо отзад,късо отстрани, а от горе остава дълго.Прическа подходяща за всякакъв тип коса, без значение къдрава или права, като всичко зависи от начина, по който сме я изсушили. Отново е популярна от години сред мъже от различни възрасти и предоставя много вариации за промяна всеки ден.







3.Третата прическа е дълга коса и вариации с нея.Може да бъде изцяло дълга,или от страни къса, а от горе оставена по-дълга,или обръсната от страни,със самурайска опашка отгоре.Пускането на толкова дълга коса безспорно е тежък и труден процес при мъжете, но резултът винаги си заслужава усилията.
 



















 Споделете в коментарите и вашите идеи за прически?До нови срещи! Enjoy :)

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });