Swift

Направи си сам: Вода за детоксикация

Лимонът, краставицата и ментата формират страхотно трио за детоксикация щом се сместят. Оставени за една нощ във вода те могат да ви приготвят чудотворна напитка, която да помогне на тялото ви да се освободи от ненужните токсини.Тази детоксикираща вода помага също да подържате плосък корем и да сте във форма. Пробвайте да я пиете за период от една седмица и ще се убедите в резултатите!



Нужните съставки за една седмица са следните:
  •  Вода
  • 3 краставици
  • 3 лимона
  • 1 букет ментови листя
Всяка вечер в продължение на седмица добавяйте към литър и половина вода половин краставица нарязана на кръгчета, половин лимон нарязан на кръгчета и няколко листя от мента. После сложете в хладилника за една нощ. На другия ден изпийте водата в продължение на целия ден. Не оставяйте детоксикиращата вода да престои повече от 24 часа тъй като тя губи своите качества, а също така става неприятна за пиене. Всяка вечер слагайте нови резънчета краставица и лимон и нови листя мента, престояли толкова време във вода, използваните вече не са ефективни.  


Тази процедура е подходяща за всички и има страхотен ефект ако я изпълнявате по една седмица всеки месец. Организмът ви ще се чувства прекрасно!

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });