Swift

Тайните на червеното вино и красотата

За тези от вас, които са почитатели на червеното вино имаме вълнуващи новини. Въпреки критиките неуспорим факт е, че виното има страхотен ефект върху здравето на организма и красотата.


Тук ще изброим някои от плюсовете на червеното вино, а вие може да отидете до магазина за една бутилка!

Отслабване

Това е музика за ушите, нали?Направени са изследвания за тази теория, които доказват че е истина.Тъменият мискет, който обикновено се използва в повечето червени вина съдържа химикал, наречен елагова киселина. Чрез опити е установено, че този химикал забавя растежа на съществуващите мастни клетки, като в същото време помага да спре образуването на нови, а тялото е предразположено да изгаря повече мазнини.

Червено вино за блестяща кожа



Тъй като червеното вино е пълно с антиоксиданти, не е изненада, че има много начини, кожата ви да се възползва от полезните му ефекти. Не само може да го пиете, но и да го нанасяте директно върху кожата. Червено вино предотвратява окисляването на клетката, чрез прилагането му директно върху кожата в продължение на няколко минути, помага за освежаването на кожата и възстановява естествения й блясък.


Червено вино и холестерола

Една чаша червено вино на ден е добре за сърцето и помага да се поддържа в норми холестерола. В умерени количества, разбира се, една чаша на ден може да помогне за увеличаване на нивата на HDL, който е посочен като "добрия холестерол".По отношение на умереност, здравословният размер на потребление за жените е 5 унции на ден или около една чаша, а за мъжете - две чаши.

 
 

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });