Swift

Да украсим дома си за Коледа

Броени дни остават до най-магичното време от годината - Коледните празници. Ако и вие като нас сте закъснели малко с украсяването вкъщи, тази статия ще ви е от полза.Подбрали сме идеи за украса, които почти всеки може да си позволи и да направи дома си още по-празничен.

Всички знаем, че по стара традиция коледните чорапи се закачат на камината.Ако обаче нямате камина у дома, но пък имате вътрешно стълбище, ето къде можете да окачите чорапите, като аранжирате и с малко коледни лампички.

 


Ето и един по-иновативен коледен венец, който придава уют, особено в комбинация с красивите свещи.



Не знам дали има някой, който не харесва сладките коледни възглавнички. Смятаме, че са задължителен елемент в коледния интериор.

 

Тази идея е една от любимите ни. Всички необходими консумативи ги имате вкъщи, освен клонките и шишарките, които пък лесно ще намерите ако се разходите в парка.Резултатът е страхотен.

 

Далеч сме от мисълта, че коледните топки трябва да стоят само на елхата.Ето един пример как те идеално пасват в трапезарията например.

 

Тази идея е наистина по-сложна за изработка, но нямаше как да не я споделим с вас.Не е ли прекрасно?

 

Разбира се, щом говорим за Коледа, няма как да не споменем и любимите ни снежинки по прозорците.

 

Тази идея определено е една от най-вдъхновяващите. Лесен начин да оползотворим ореховите черупки, а резултатът е приказен.

 

Още една по-интересна идея, която е малко по-трудна за изпълнение. Оприличаваме го на  нестандартно коледно дърво.


А, да, нека добавим и няколко фигурки на елени, а също така и задължителните при коледната украса шишарки.



 

Ако в дома ви присъства и един мил домашен любимец, който да ви кара да се усмихвате, наистина Коледата ви ще бъде вълшебна!


Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });