Swift

7 правила как да носим парфюм и как той да бъде по-дълготраен




1. Пръскайте вашия парфюм, преди да облечете дрехи и да сложите бижута.Материите могат да бъдат оцветени, ако директно се използва парфюма върху тях, а бижутата ще загубят своя блясък.

2.  Не втривайте парфюма.Някои хора втриват парфюма след нанасяне за да се разпространи ароматът, това е грешка.Така се разбиват молекулите и ароматът намалява.

3. Не прекалявайте с парфюма.Освен ако не искате да накарате хората около вас да кихат от силната миризма.

4. За косата: Ако искате да пръснете парфюм върху косата си, направете го пестеливо, може да бъде едно или две впръсквания и от разстояние не по-малко от 15 сантиметра.Не забравйте, че парфюмът може да направи косата ви мазна.

5. Ако искате вашия парфюм да бъде по-дълготраен, използвайте и други продукти от същата марка и вид, като например спрей за тяло и лосион.

6. Друга хитринка е да сложите вазелин или непарфюмиран лосион за тяло на местата, които ще напръскате с парфюма.Това ще го направи по-дълготраен. 


7. Методът с точките на пулса. За по-силен и дълготраен аромат напръскайте импулсни точки като китката, вътрешната страна на лакътя, зад ушите, основата на гърлото и зад коленете.

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });