Swift

Няколко идеи как да прекарате Свети Валентин с любимия човек

Празника на влюбените наближава, а вие нямате идея какво да организирате за половинката си?Тук сме подготвили няколко интересни и по-разнообразни идеи, които могат да ви помогнат или подсетят за нещо, което ще допадне на любимия/любимата ви.




1.Направете ръчно изработена валентинка. – Това е банално за този празник, но една валентинка направена от сърце и с ваши усилия винаги прави впечатление






2.Скрийте по една любовна бележка на места, където вашата половинка ще я намери случайно и изненадващо. – Напишете любовни бележки , след което поставете една на хладилника, една на огледалото в банята, една в чантата на половинката си и т.н.




3.Поглезете любимия човек. – Пригответе празнична вечеря, предложете масаж, сервирайте й/му закуска в леглото и др.




4.Отидете на някое културно и обществено събитие. – Може да посетите  театър, концерт, изложба и всякакво друго мероприятие, от което се интересувате двамата.




5.Направете нещо нестандартно и необичайно за вашето ежедневие. – По повод празника можете да направите нещо, което обмисляте от много време, но все не успявате.Отидете н а кънки на лед, билярд, боулинг, пайнтбол, вземете уроци по танци и т.н.




6.Направете подаръчна кутия. – Сложете в една кутия всякакви сладки, торти, шоколади и други сладки неща, като я украсите подобаващо за празника.




7.Отидете на СПА процедури заедно.




8.Напишете стихотворение. – Вживейте се като поет и напишете ваше собствено стихотворение за любимия човек.Това винаги е много мило и се оценява високо.


9.Организирайте си романтичен пикник вкъщи. – Не е нужно пикникът да е само сред природата, организирайте един у дома.Сложете одеяло на земята и пригответе вкусна храна.



 

10.Не забравяйте да се насладите на времето прекарано с вашата половинка и оценете положените  усилията.

Вижте още

0 коментара

Flickr Images

$(document).ready(function(){ $(".widget h2").wrapInner(""); });